25 August 2011

kau ingat fipper aku sliper jamban ?

ye aku buat keje bodoh merangkak sebab nak snap ni -,-
assalamualaikum semua ^^
dah lame aku tak update kan ? huhu sorry guys . blogging part time aku je tau . korang kena paham . hee




semalam, aku bukak puasa dekat Tesco Ipoh . sebabnya perjalanan balik tu makan masa dan masa pon dah suntuk , takut tak sempat . lepas makan kitorang solat dekat surau tu . aku bukak fipper aku, pakai sipa umum yang disediakan oleh surau tu, then amik wuduk . lepas tu datang pakcik amik wuduk dekat sebelah aku . dan beliau pakai fipper aku . oh DAMN ! . fipper aku sama fungsinya dengan sliper jamban . apakah ?

sungguh wahai pokcik , aku terasa . takkan tak kenal sipa jamban dengan sipa tu . tau lah design lebih kurang . tapi takkan tak rse slesa semacam bila pakai ? takkan lah surau sanggup mengsponser sipa tak berapa nak mahal macam tu utk surau . apalah daya T_T

tapi takpelah , asalkan sipa tu digunakan kearah kebaikan . aku terime ^_^

fyi, aku punya fipper jenis slim . memang nmpk mcm pmpuan pnyer , tpi laki pompuan blh pakai . aku kesah ape org nak kate , jnji kaki aku selesa . hahaha

apelah nasib kau kan -,-


babai !










thanks sudi bace blog izzul dan klik nuffnang oke ? :)

23 comments:

acadbobo said...

it's ok untuk kebaikan..

teha said...

hahaha ! pak cik tu slh nmpk kot.. hee ~~

btw , selamat hari rye :)

Asyila Zainuddin said...

haha.. mane la pakcik tu nk tau.. dh die nampak mcm selipar, die pakai je la.. ngee..

fiq. said...

hahaha,fliper jadi sasaran,sungguh le, bentuk pon dah ghupe sliper, yang ambik pakai tu pon pakcik,mane la dia tau kan,haha

Izzul Amir said...

@acadbobo yes betul ^^

Izzul Amir said...

@tehahehe selamat hari raye jugej :)

Izzul Amir said...

@Asyila Zainuddin haha betul :P

Izzul Amir said...

@fiq. haha betul2 :P

Edy Fee said...

mcm soft je kain dia

amir aizat said...

standard pakcik2 lar,haha

Izzul Amir said...

@Edy Fee mmg , pkai best woo

Izzul Amir said...

@amir aizat haha normal lah tu :P

Ungu Violet said...

haha...xper2..dpt pahala..

dylla fadzil 小草莓 said...

dapat pahala free. kena terima kasih kat pakcik tu la hahaha

Izzul Amir said...

@Ungu Violet haha tu lah

Izzul Amir said...

@dylla fadzil 小草莓 haha mna ada pahala berbayar :P

Namee Roslan said...

hehe, pakcik tu rasa semua selipar jepun tu selipar jamban. tu yg dia redah tuje. tak fikir harga brandad ke apaaa. haha

faRHa@miSS Vio said...

hahaha...sab0 je la..akhir2 pose ni ...wat tmbh la phale tu ... ^_^

Afiqa Dayana said...

haha pakcik tu main rembat jee mane yg ada .
janji selipar :P

Izzul Amir said...

@Namee Roslan ahaha dh lme x pakai sipa jepun :P

Izzul Amir said...

@faRHa@miSS Vio hehe alhamdulillah :)

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana ahaha mmg lah, mmg dh tau tu .. klo x buat ape die nk pakai :P haha

Anonymous said...

selamat hari raya

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...