29 August 2011

salam lebaran, bloggers ! :D



Assalamualaikum dan selamat sejahtera .

"Sungai disusur sehari-hari,
Dalam gelap menangkap ikan,
Kami menyusun sepuluh jari,
Salah dan silap harap maafkan."

Haha ye ! korang tak silap ! aku memang copy pantun tu dari web2 yang di search dekat encik google .
ekcelli aku nak buat sendiri , tapi macam takut kena baling ayaq sirap plak klo korang baca . 
hahaha
nak baca ? kat bawah ni ha . aku karang sendiri tau !

" ramadhan dah tiba ke penghujung,
syawal pula datang mengunjung,
aku kalau boleh rumah korang nak aku kunjung,
tapi yelah kan, trial SPM pon nak jugak berkunjung. "

HAHAHAHA sumpah lawak kan ? sila gelak dengan kadar segera

okay lah what eva lah izzul,
sebenarnya saye nak mengucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri kepada seeeeeeemua pembaca blog encikizzul walaupun aku tau blog ni takde org baca ( sobs sobs)
lumrah dalam ber blogging, takkan dapat puaskan hati semua orang,
ade yang terasa,
ade yang termarah
and semua  ter ter tu lahh

so aku nak mintak maaf sangat2 kat korang kalau ada lah semua ter ter tu .
dan nak mintak halalkan klik korang kat nuffnang aku, an jugak nak berterima kasih sebab selalu datang sini ^^

tu jelah kot .

SELAMAT HARI RAYE AIDILFITRI !
MAAF ZAHIR DAN BATIN ;)





P/S: mintak korang doakan aku untuk trial . boleh kan ? thanks
P/S: mintak korang doakan aku untuk SPM . boleh kan ? thanks






thanks sudi bace blog izzul dan klik nuffnang oke ? :)

7 comments:

remajamaniss said...

hueee , selamat hari raya aidilfitri , maaf zahir can batin awakk ! doakan saia untuk trial dan spm juga ye ? :)
tQ~

Asyila Zainuddin said...

selamat hari raye.. :)

raje carl said...

selamat hari raya :)

Namee Roslan said...

selamat hari raya! :) hehe, trial spm ni buat elok2 tau! good luck! :) tp kena update blog tau! sy mahu baca! :)

amir aizat said...

slmat hri raye!

sharifdez said...

Selamat Hari Raya, dan selamat juga untuk trial SPM tu.


http://sharifdez.blogspot.com/2011/09/blogwalking-trafik-jatuh-menjunam.html

Afiqa Dayana said...

wahh, siap berpantun lagi ~
hikhik selamat hari raya, sayangg !
all the best trial tau ! :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...