05 August 2011

SHE'S NO YOU: GIVEAWAY :)

eh first of all thanks sgtsgt dekat ASH sebab tag saye dalam GA ni . thanks :)

tapi maaf seribu kali maaf . korang pun tahu aku tak berapa nak sihat sekarang . demam . jadi rase macam malas pulak nak join . jgn slh anggap , malas , bukan taknak . korang kena paham :( .

kalau korang nak join , sila ke blog INI


Syarat-2nya :
- lelaki dan perempuan boleh join !
- tiada paksaan untuk follow blog ini tapi lebih afdal jika follow dan 'like' fb page beliau.
- buat review pasal blog ni ( pendek dan ringkas pon tak ape )
- sertakan likn blog akak ni dalam entry anda .
- copy dan paste banner dalm entry .
- tag 3 orang rakan blogger anda dan WAJIB maklumkan kpd mereka .
- jgn lupa linkkan en3 ini kat ruangan coment giveaway tersebut .



Hadiah :
-5 pemenang PEREMPUAN [shawl, accesories, handmade free gift]
-5 pemenang LELAKI [topup]
-3 review bertuah L & P [3 pics pin comel, handmade, topup]
-favourite [rahsia]


lumayan kan hadiah die ? kan aku dah cakap bukan aku taknak . sape taknak topap lagi lagi bulan puasa ni kan . budak sekolah mane dapat duit belanja . (macam aku) sobss T_T

so korang join oke :)






thanks sudi bace blog izzul dan klik nuffnang oke ? :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...