27 September 2011

Assalamualaikum :)

Assalamualaikum and happy evening everybadeh :D

jawab dulu salam tu. hehehe. and btw, mintak jangan jawab hanya 'wslmm' atau 'wasalam' atau 'wsalam' atau yang sewaktu dengannya boleh tak ? aku bukan ustaz nak bercakap pasal agama, tapi setakat yang aku tahu, Nabi suruh jawab: Waalaikumsalam . jawab penuh k ? myb korang kata short-form lah ape, tapi ni soal agama, bukan boleh buat main main atau di short short kan form ituu.. wallahualam ;)

hehehe snanye gua takde bnde nak tulis utk post ni, (sorry guys !) tapi just gua nak bgtau  yang exam Trial SPM aku dah habis, baru tadi :) alhamdulillah dah dapat jawab. walaupun tak dapat semua, tetap lah jugak dapatt.. so ni kire entry release reindu kat blog lah.. dah lame aku tak hapdate, kan ? :P

so, exam dah sudah, result ? warghhh ! . aku cakap kat member aku tadi : "aku kalau amek exam takpe weh, tapi bab nak amek result yang aku maleh tuu.. hehehe. bangang tak aku ?

okay korang doa doakan lah aku dapat result yang boleh bagi aku semangat utk SPM nnti oke ? kekekeke
btw all the best utk budak2 yang nak ambek PMR . do your best pal :D












thanks sudi bace blog izzul dan klik nuffnang oke ? :)

3 comments:

Namee Roslan said...

good luck untuk SPM dik :) buat elok masa depan tu :)

A retarded kitty said...

story la sikit result trial hang

dhiera said...

nanti share result trial ea?
bile start spm? good luck ye!

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...