18 September 2011

holiday time !

assalamualaikum and hello there ! :)
korang ade rase ape2 yg berlainan tak ?
hehe ekcelli kan ..
ni bukan encikizzul yg tulis entry ni..
tapi cik gelpren diaa :)
( err jangan jeles yeee ~ hehe )

cik kat sini nak habaq mai yang encikizzul
kita ni pegi holiday jumaat yg lepas..
so dia suruh laa cik buat entry ni sebab line
kat sana tak siuman sikit . haha
and dia pon busy sebab nak round the world kan .

eh, lupa sejenak..
encikizzul saya nih dia holiday kat betong, thailand dengan family :)
jangan balik nanti dia cakap thailand sudah lah..
sawadikapp ~ masuk pintu keluar tingkap .
haha mau kena sekeh dengan cik nanti :P

terpanjang pulak entry cik buat ni .
padahal nak bagitau yg encikizzul kita ni holiday kat mana je . hehe
so cik stop kat sini lah yee..
kalau ade kesempatan cik curik2 hapdate kt blog encikizzul ni eh .
haha selamat berkenalan semuaa ! :D





thanks sudi bace blog izzul dan klik nuffnang oke ? :)

6 comments:

fiq. said...

aucyeh! miss makwe yg tolong update kan, hihihi

Namee Roslan said...

wey seronoknya pi bercuti. awat gf tak ikut sekali?? :D

Miss Nadya said...

amboi..sonoknyew dyew..hurm...smlm kat thailand ad letupan kan...tmptt mr boyfie g ok ke x?

mrs.asrafovic said...

ooo..sdg brcuti..

hai cik girlpren...hehe....:)

ade 2admin blog la kt cni ea..:)

Urzain Hussain said...

selamat berkenalan..huhu~

Afiqa Dayana said...

ehem, cik gelpren dia kat sini :P

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...