31 October 2011

dont worry about me


Assalamualaikum and Happy Evening ! :D
first of all aku nak bgtau awal2 yang entry ni tak mengandungi sebarang mesej berguna utk disampaikan . by the way knape kebelakangan ni aku suke post entry berbentuk mcm ni ? (entry takde function) actually aku busy sekarang study utk SPM . sijil paling mudah or sijil panggilan maut . 

entry ni khas utk semua rakyat jelata yang rindu aku . wkakaka . perasan . aku taknak korang dah pikir aku tak minat ber belog and aku dah berubah atau pape lagi so entry ni khas aku nk bagitahu aku tak berubah sama sekali mind set aku tetap sama . gelpren aku pon tetap sama, jgn risau . 

actually khamis lepaas time di Taiping aku terbabit dlm carcrash yang agak teruk la jugak .act kereta je yang teruk . trauma jugak kakak aku nk drive tadi wakaka . anyway semua selamat kecuali kereta :'( . jgn risau nnti aku post satu entry cerita kay ?

and aku baru balik dari Genting semalam and tak cukup rehat di dalam bas disebabkan budak itu mnyebabkan aku letih sampai sekarang . yang ini pon aku cerita nanti kay ?

btw, aku doakan semua rakyat jelata sihat sejahtera and drive safely and doakan aku utk sijil panggilan maut tu kay ?

"all the best in your life"
yours sincerely,
Ejoy







thanks sudi bace blog izzul ^_^

3 comments:

Namee Roslan said...

hey SPM dah nk dekat, jaga diri tu elok2. jangan drive buat sementara ni selagi tak hilang trauma tu ok. :) good luck on ur SPM. do ur best dik ;')

AyiLarimA said...

Gudluck for sPM ye dik.
Pastikan dpt result yang GEMPAX tau.
Nanti bole blnje akk, hehe (tibe2 je)

:D

Elie Lily said...

nxt time be carefull ya?

gudluck for ur big exam! :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...