11 October 2011

hello peeps ;)

assalamualaikum and happy evening everypadeh !

first of all i would like to give my thousand apologies sebab dah lama sangat tak update. tak tak tak.. aku tak lupekan blog ni.. jgn risau.. just sebab aku sekarang ketandusan idea dan aku lagi bnyak masa rehatkan otak aku yang penat study tadi. eh tadi ke ? ntah lah. bile bile jelah.

semenjak due menjak tiga menjak ni. aku makin senang letih. siapa kat sini tak tahu aku tak suka hari Isnin memang tak cool. asal hari isnin malam, badan aku akan rase panas dah letih yang semacam. bukan lemah tau. lemah dan letih lain maksud die . myb sebab aku skrg jarang beli red bull mahupun livita. kalau dulu, mulut kena ulser pon masih teguk lagi benda tu . sakitnye mmg takyah cite lah. macamane aku nak cerita pasal sakit kan.. sakit boleh dirasa. takboleh ditulis . erk

okay tu je. hehehehe
aku tulis entry ni takde benda nak cakap cuma aku risau nanti nampak blog encikizzul ni tak aktif sgt plak..
jgn risauu.. hehehe

assalamualaikum ;)


P/S : aku lagi minat Ainan Tasneem dari Najwa Latif . lek la der.. lain org lain taste kan . :P
















thanks sudi bace blog izzul ^_^

4 comments:

AyiLarimA said...

selamat kembali blogger boy.

namo0 letih2 ya, kuatkan semangat ya.
teruskn usaha dlm berblog oke?!
good luck for stdy.

*maaf, banyak m'bebel. haha

Namee Roslan said...

hehe, :) takpe, nnti dah tak letih sgt update banyak2 ok ! :D tapi namee lg suka najwa latif. tasneem tu suara dia macam ke dalam sgt.

Afiqa Dayana said...

alololoo, siannyee diaa..
byk kan rehat tauu, sayang :)
all the best in study ! hehe ily ^^

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana hihii thanks :D

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...