11 November 2011

11 thing about me (thanks owner blog Cira sebab tag) :D

Assalamualaikum and happy evening :D
actually aku sikit rase excited jawab tag ni sebab aku dah lama tak jawab tag(baca:lama tak kena tag) . so aku rase aku nak jawab jugak lah tag ni sebab macam menarik :D

blog Cira Si Gadis Cilik :D

first of all, ade rules dia !
  • You must post these rules.
  • Each person must post 11 thing about themselves in their journal.
  • Answer the question the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
  • Go to their page and tell them why you have tagged him/her. 
  • No tag backs.
  • No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you are reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.

clear ?

11 things about me
  • aku berumur 17 tahun, geddit ?!
  • aku orang ipoh
  • aku suka main gitar
  • tapi aku tak reti menyanyi
  • walaupun aku suka menyanyi
  • aku mempunyai mata sensitif (kalau tgk screen kena pakai spectacles)
  • aku ada resdung :'(
  • aku pernah wakil sekolah main hoki masa dajahanam
  • aku dah lama tak beli baju baru :3
  • aku minat band Green Day, Muse, Coldplay sebab lagu mereka sangat matured :D
  • aku minat Real Madrid dan Barca. oleh kerana Barca dan Real adalah musuh, jadi aku adalah musuh kepada diri aku sendiri
complete ! hehehe okay now nak jawab soklan yang Cira bagi pulee

  1. siapa nama penuh cira ? err Cira Si Gadis Cilik :3
  2. makanan kampung apa yang korang paling suka makan ? nasik goreng kampung :3
  3. bile korang nak jumpe aku ni weh ? gimme the date gimme the time bebeh
  4. filem paling romantik korang pernah tgk ? aiyokk ! romantik mmg bukan genre aku suka kot ? er maybe The Tourist yg Johnny Depp n Angelina Jolie tu blakon n citer Cun yg Maya Karin n Remy Ishak kot ? bhahaha :D
  5. Rasa2 korang sawan macam aku tak bila jumpa kamera ? seriously ? sawan tu ade la sket kot. maybe sama maybe tak sebab aku selalu kat blakang kamera (yang tolong tangkap gambar tu T_T )
  6. Jenama apa baju and seluar yang korang suka and selalu pakai ? Baju : adidas, PDI Jeans . Seluar : Jeans macam2 jenama and Adidas :3
  7. selalu korang buat apa bila boring ? either main PS, Angry Birds kat phone, atau strum gitar :D
  8. Kalau korang keluar, mall atau tempat peranginan pilihan pertama korang ? tmpt peranginan ofcourse !
  9. suka dress up pelik2 tak ? korang suka pakai camana ? pernah jugak terpikir nak dressup pelik pelik tapi level skrg aku lagi suka dress up simple yg simple habes T_T
  10. Bilik korang warna apa ? cream :3 and i like it :D
  11. Korang rasa apa bila terpaksa jawab soalan aku ni ? haha excited of course ! :D

soalan aku pulak :

  1. siapa nama penuh Lionel Messi
  2. bil letrik rumah aku bulan ni berapa ?
  3. dalam susun nombor (1,2,3...) , kenapa nombor 0 aade kat sebelah 9 ?
  4. ape hobi aku ?
  5. ape nombor myKad PM Thailand ?
  6. kasut aku saiz berapa ?
  7. makanan fevret menteri perikanan Bosnia ?
  8. movie yang aku paling suka ? haaaaa
  9. berapa banyak gitar aku ada  ?
  10. banyak mana "pick" gitar aku ada
  11. and nombor henpon aku ? haaa

mengarut kan ?



and yang sangat lucky kena tag ialah ~ : (bunyi dram)


alhamdulillah dapat jugak aku cari 11 org ni. hehehe actually aku main random ja pilih blog ni :P have fun ! :D

P/S : aku nak jawapan tepat ! wahaha
P/SS : seriously buat benda ni best 
P/SSS : more active on twitter nowdays. do follow me :D @ izzulamir








thanks sudi bace blog izzul ^_^

9 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

wahh..pndai men gitar rupanya..heheh


thanks...;)

Edy Fee said...

mst cntik bilik warne cream..soft je

Afiqa Dayana said...

aloloo kesiannyee dah lama x beli baju baru yee . samelah kitee ~ hihi

thanks tag, sygg :)

Namee Roslan said...

hey txs for sharing ! :D ini fakta tntg diri awak nih!

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana aloloo ~ hihi wc syg :D

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

peGuaM_BiSaYa said...

oh tag...tag...

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

hahah...best2...soalan macam ini sampi kat blog ku....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

www.cayob.com

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik

Ash Kyouhei said...

dah jawab ! :)

Tagging Game #5

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...