24 December 2011

attention !

Assalamualaikum

harini bangus awal sikit. myb sebab semalam xde movie nak tgk so aku tidur awal. what ever lah. eh aku nak bgtau ni :

aku dah pakai formspring baru tau


korang tengok kanan ade box kecik suh tanye memacam tu, haa tu la formspring baru aku. formspring aku sebelum ni xboleh bukak. sebabnya sebelum ni aku tak pernah sign up formspring. selamani aku log in pakai fesbuk ja. tp sbb skrg aku xde fesbuk dah, so aku terpaksa buat baru.


aku dah follow semua follower aku dulu. tunggu korang je nak follow aku bila ntah. lala ~

add my new fs ! :D --> izzulamir




P/S: harini I dapat bantal busuk baru :D









thanks sudi bace blog izzul ^_^

3 comments:

Afiqa Dayana said...

alololoo, comelnyee u dapat bantal busuk baru ~ kikiki :P

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana mestila comell :D hihi

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Namee Roslan said...

makwe hadiahkan bntal busuk letteww. hehe. btw, formspring best ke ??

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...