29 December 2011

suasana petang di kampung ececeh ayat taknak kalah.

Assalamualaikum
hai
pahabaq
yo gabba gabba everybadeh :DD

gua x engt hari apa tapi rasenye isnin lps kot, aku balik kampung sbb ada org bertunang. kampung aku ni mesti korg akan keliru dgn nama dia. 'Kampung Kedah' . mesti korg ingat kat kedah kan ? haaa jgn tipu !

tak. tapi dekat Parit Buntar. pernah dgr ? tak ? ok ._.
parit buntar masih dalam negeri perak. kat kawasan utara. sempadan dgn Penang.

aku ni ada allergy, so bila kt kg aku takboleh nak masuk sgt rumah tu takut allergy. allergy apa jgn tanya. so ptg2 aku keluar jalan2 sambil tangkap gambar je.

yes inilah kampung aku ! haha gurau. bukan bukan. ini pondok sedara aku buat. betul2 dpn rumah je :)









kalau aku cakap bukan korg kata aku tipu pulak so biar aku bagitau awal2. ye aku show off . puas ? :p aku nak jugak show off yg aku ada minat fotografi. aku pon nak tunjukkan bakat aku so korg jgn la bash aku :( kahkahkah aku gedik bukan ? dlm real life aku annoying terus :p









thanks sudi bace blog izzul ^_^

9 comments:

Edy Fee said...

kat bhgian dinding rumah tu aku suka....classic...meaningful

laskar pelangi said...

cun gak hasil tembakan kau...good job ^^~

Dianaa said...

Cantik gambar. Hm rindu nak balik kampung kat Perak :'(

Afiqa Dayana said...

smart gamba ! eh ehh, ade kucing comel lah . hihi

Namee Roslan said...

hey, cantik2 gambar yg awak snap tu. :D ni dah habis exam, cuti lah. btw, allergic apa ye ? hehe

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana smart je ? hehe aah ade. tapi dia sombong nak buat camana dah mmg sifat kucing sombong kan. haha

Izzul Amir said...

@Namee Roslan allergic to dust :((

Izzul Amir said...

@Dianaa eh aku di perak jgk. kat mana tu ?

Dianaa said...

Kat Beruas, tau? :D

Btw aku pun ada reply komen kau kat entry ni;
http://ftndiana.blogspot.com/2011/12/aku-rindu-kawan2-alam-maya.html

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...