22 December 2011

tahu aku buat apa tetiap hari dkt rumah ?

Assalamualaikum.
sekolah aku habis 6/12 lepas. eversince, kerja aku tiap2 hari lepas tu sangatlah senang iaitu tiada . yes thats right bebeh. aku takbuat apa2 dkt rumah . eversince hbs paper spm tu.

kerja aku tiap2 hari is bangun, usha tweet, makan pon kekadang lupe n tgk tv. tahu aku tido dlm 2-5 pagi setiap hari n bangun pukul 10-2 tiap2 hari ? haha gelak la tapi ini fakta

skrg pon aku baru bangun, masih di katil masih busuk2 comel lagi dan masih belum mandi. bagus kan ?

aku memang nak cari kerja or ambek lesen dulu. HEH ! biaselah budak habis spm dua bnda ni jelah yang dia cari dulu kan ? haha typical. so aku nak buat lain dari yg lain. aku jadi penganggur yang berjaya. kenapa berjaya ? sebab aku berjaya habiskan duit  parents. omg anak yg teruk aku kan ? doakan korang x dapat anak perangai mcm aku tau ? aku mmg teruk dr kecik lagi :(

kenapa aku tak kerja ? bila aku kemukakan cadangan kt ayah aku, dia kata takpayah lah, kau rehat jelah dulu. omg biar betul yah ?  sebab for sure bil elektrik melambung. tapi bil air kurang sebab mandi pon sehari sekali kan. hahaha anyway, hidup aku lepas spm sangat lah bosan. terlalu bosan xde sape nak teman.

mybe aku akan cari ape yang aku boleh buat lps ni mcm keluar tgk wayang tetiap hari or what. heh myb stat minggu dpn sebab budak dah sekolah so wayang mesti kosong kan ? wahahaa im soooooo bad >:)

kbye









thanks sudi bace blog izzul ^_^

5 comments:

Edy Fee said...

cari la kje pape....duk lepak je takde pngalamn

Cik Bhulat said...

lepas ni bangun pagi siapkan bfast utk parents n kemas umah cecantik..xde bosan lagi dah..hehehe..itu pon kerja kan.

Afiqa Dayana said...

belajar lah memasak ~ kekeke :P

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana hahaha takde fav food pnye resipi laa :(

Namee Roslan said...

baru habis exam, rilex2 lah. pasni rse dah muak duk umah..cri lah keja :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...