06 December 2011

a very last from us :')



to those who dont know, semalam is our last day of school. of course lah last day of SPM jugak kan
semalam paper account
habis je paper account petang tu, aku turun ke bawah (kelas kami ditingkat 2)
sebab ?
nak enjoy dgn mereka :')

nampak gambar kat atas tu ? mungkin itulah last time korang akan nampak kami berbaju sekolah
mungkin jugak kali terakhir kami jumpa. siapa tahu ?

jadi inilah yang terakhir dari kami :')
kalau korang nampak benda putih kat atas kepala aku tu, actually itu tepung.
nampak rambut basah ? kami main air
ade bau busuk ?
daniel kena telur
okay tipu.  mana ada bau busuk ? acane korang bau ? haaaaa
tapi beliau memang kena telur

so friends, do the best in what ever yall doing k ? :)










thanks sudi bace blog izzul ^_^

7 comments:

Edy Fee said...

syoknye conteng baju time ni

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, spm dalam kenangan lani? goodluck for the result soon!

Fiena + Qiena said...

kenangan :)

Afiqa Dayana said...

eeee, busukk ~
haha yeayy, dah habis SPM ! :P

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana hehe yeay :-D

Cik Bhulat said...

rndu zaman sekolah..my sis pon last paper semalam..gudluck ya

Nalisa Syahira said...

yeyeh , spm dah habis , tapi bosan tak tahu nak buat apa , erghhh .

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...