17 January 2012

(gambar/komik lawak) "The Battle of Jarak"

Assalamualaikum
hye! ni first time aku buat cerita epik cenggini. segala babak dalam ni adalah tidak dirancang. semua gambar ni  amek time last day aku sekolah tahun lepas.














**********

*kalau tak dpt baca,klik gambar utk besarkan*



sementara itu...










tiba tiba...































(the end)








[the end (for real)]







please dont try semua aksi kat atas di rumah. semua aksi tu dilakukan oleh org2 pro macam kami. kami selalu buat jadi kami pro. k tipu. no living thing is physically harmed during the process.















thanks sudi bace blog izzul ^_^



P/S:owner blog ni takde dalam mane2 gambar pon kat atas. sebab beliau yang snap semua picture ni.
P/S:if you like it, please share it ! :DD

5 comments:

Namee Roslan said...

hahaha,pumpam pumpam...kupon yang dicarinya. eh kamu sekolah mana ?? kat perak eh tu ??

eva said...

ahahah! rindu pulak nak skolah balik.. dulu skolah mana reti amik gamba.. hp lagi xblh bawa.. haha

Anis Adila Aris said...

haha...kreatif..kreatif :D

Lieya :) said...

menarik menarik . hehe .

littledolphin said...

haha

kelakar lah!

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...