18 April 2012

3 bulan aku jalan kaki - better renew your IC

Assalamualaikum

yo gabbagabba everybadeh ! haha sume tau kan aku dalam proses amek lesen ? biase org amek lesen amek brape lame ? tak termasuk lesen P yg 2 tahun tu, just lebih kurang 3 minggu je kan ? aku ? dekat 4 bulan. yup 4 bulan. why ?

alhamdulillah mase ceramah aku tak tidur langsung walaupun malam tu aku tido 4 jam je. so dapatlah jugak aku tumpu dkt ape lecturer tu ckp. then baru aku dapat tahu

sekarang nak ambik lesen memerlukan IC yg tidak rosak cipnya

bagus. ic aku cip die dah rosak. ic...  Y U NO BE GOOD TO ME ?!! KAU TAK TAHU KE 
GAMBAR YG ADE DALAMBADAN KAU TU ORG HENSEM ?!!!! *troll face*

so bila aku dgn mum aku nak pergi renew ic haritu, encik tu cakap 3 bulan baru siap. *mencarut banyak banyak*. selalunya 2 minggu je ? pastu encik tu cakap lagi permohonan jadah ic pebende tah kat putrajaya ade 500k  so kena tunggu. hoi.. jgn ah cani.. aku taknak pakai ic kertas tuu Y_Y

so kpd korang korang yg ade urusan yg memerlukan ic kat luar sane, better renew your ic now. sistem baru katenye. puit ! 3 bulan lah korang kena tunggu. hahaha k ._.







thanks sudi bace blog izzul ^_^

6 comments:

Afiqa Dayana said...

hahaha kesian dia :p

Nalisa Syahira said...

3 bulan ? gila lama , ish ish

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana hihihi :p

Izzul Amir said...

@Nalisa Syahira kann ?/ -..-

eva said...

3 bulan?? lamaaaa betulll!.. sy nak renew jugak.. sbb kad ic mcm nak rosak gamba pun tak cantek ahahah.. tp kat sini kwn sy buat sebulan baru siap.. agak lama jugak kan.. huhuh

teha said...

3 bulan ? lame nyee !

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...