14 April 2012

Aku memang camni

Assalamualaikum


Esok aku ade ujian berkomputer untuk lesen. So skrg tgh STUDY pasal undang2 jadah ni. Haha terase mcm zaman sekolah balik kena study ni


Yelah kan sampai aku guna method yg sama macam bila aku stdy sejarah. Kena jugak buat nota. Pffffttt


Aku tak tau la aku jeke mmg sume mm ni. Encik kat kedai tu bagi buku soalan je. So aku tkde tempat nak rujuk. Melainkan encik google. Which in case, aku tak google pebende pon. Hahaha.


Anywayss wish me luck. Yes i need luck. Sebab aku tak usaha kaw kaw pon. Setakat baca buat nota. Maklumlah belajar lah katekan. Kena ah guna cara belajar. Hahaha k pening @_@


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

Namee Roslan said...

hehhe..yang ni boleh la study last minute. hafal jawapan saja. hehe :) kalau exam university, jangan ok. hehe

Izzul Amir said...

@Namee Roslan hehe orait ;)

Afiqa Dayana said...

eleehhh, bukan exam pon lagi :p hihihi

eva said...

gudluck yerr.. eyh buat nota jugak ker.. dulu sy main hafal satu buku soklan dan jwpn.. asyik practice jer trus ingat haha

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana hihihi

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...