29 April 2012

a night @ TwtUpIpoh. yes. A NIGHT



Assalamualaikum.
as well semua tahu jom heboh dtg ipoh utk dua hari. semalam and harini. 28 & 29 april 2012. tapi aku rasa jom heboh tu hanya jual2 barang je yg bnyak semalam. so aku tak terfikir pon nak dtg sane. and lagipun aku bukan nak cite pasal jom heboh. tapi TwtUpIpoh. hihihi

memang nawaitu (sawma ghodin) aku nak datang time matahari terpacak atas kepala. tapi aku takde geng yg boleh buat peneman diri dikala awkward dgn para tweeps yg aku tak kenal.. terpaksalah aku dtg malam dgn kakak aku. yang aku tau. masa siang, macam amacam aktiviti ada. rugi betul aku tak datang siang tu. kalau tak, kompem aku tak join aktiviti tu. aku tengok je. wakaka. malam pulak, konsert je yg tinggal utk kami layan. ahhh join jelah. kalau balik nanti organizer tu kecik hati pulak.

time aku datang, just Akta Angkasa, Fabulous Cat, and Bittersweet je ada. tak sempat aku nak layan Couple dgn Monoloque :(((( tapi takpelah jgk. main attraction aku dtg tu pun sebab nak beli baju and layan Bittersweet. btw, sape ade baju twtupipoh tu lagi ? rasa rugi pulak tak beli. last aku attend performance Bittersweet is pd 2008. XFM XGIG mase tu. so 4 tahun jugak lah aku cuti dari moshing2 ni, hahaha nasib baik bangun tido tadi badan takde sakit sakit

kakak aku

mase ni Akta Angkasa menawan stage.


this is me. view dari sini membengangkan sebab ada tiang tu halang. nak move malas. bontot berat.
The Fabulous Cats mula naik








last, Bittersweet time !







but anyway aku tetap rasa rugi sebab tak dtg siang tu :(







thanks sudi bace blog izzul ^_^



7 comments:

AnisZahra said...

Oih pergi ke? Haih memang nampak best oi TwtupIpoh.

Namee Roslan said...

perghh garangnya muka yg last tu !! hehe :))

hamzah ian said...

perghh.. kalau la aku ada kat ipoh.. huhu

Afiqa Dayana said...

untunglah untunglah ~ haha

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana hihi kl lagilah belambak twtup :p

Izzul Amir said...

@Namee Roslan muka letih kak :p

eva said...

wahh! best jugak ek.. rugi lah awak xdtg siang.. hehe.. xper.. tiap taun diaorg buat nih..

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...