24 April 2012

TwtUpIpoh ! ipoh rocks !!



Assalamualaikum
sebagai seorang warga Ipoh sejati. aku sendiri rasa serba salah bila aku 50-50 bab nak pegi event ni. bukan apa. para tweeter dari seluruh malaysia datang. tapi aku yg dekat ni pon 50-50 lagi. haish

sebabnya pasal takde geng y_y yelah geng aku bukannya banyak yg pengguna tweeter sejati. takpelah. transport pon satu hal. maklumlah lesen takleh amek lagi. gara gara ic. sabar jelah. insyaAllah akak aku usahakan pergiu jugak.

TwtUpIpoh ni ape ? twtup ni event yg pengguna tweeter buat untuk buat satu macam gathering untuk berjumpa dan berkenalan secara in person dgn pengguna tweeter ni. kira macam nak eratkan hubungan silaturahim antara account la . banyak dah event twtup ni yg prnh anjurkn. mcm TwtUpJohor , eshh macam2 lah.

pada korang yg nak maklumat lanjut, boleh follow @TwtUpIpoh kat twitter. takpun follow #TwtUpIpoh utk perkembangan semasa. boleh tanya macam macam.  event berlangsung pd 28 april 2012 (sabtu ni) jam 10 pagi - 10 malam . tempatnya kat PORT no9 & 11 jln Sultan Azlan , Ipoh.

macam2 aktiviti yg ade kat sana. setakat yang aku tau, ada game offline/online , game dating , makan makan (my feberet) performance dari band Bittersweet and Couple yg gua minat gile, Cat Farish, Hafiz Hamidun, Imran Ajmain (bukan Ayeem Jemain ye. hehe) dan raaaaaamai lagi lah ! so datang jgn tak datang ! melainkan aku yg kena fikir dulu y_y

#Teaser TwtUpIpoh:

peta PORT


by the way, dalam teaser tu ada tunjuk tempat nasik ganja. pade sesape yg dtg ipoh, aku rekomen makan nasik wangey kat sebelah masjid negeri je. lagi sedap. terutama ayam dia. IPOH FOOD ROCKS !!









thanks sudi bace blog izzul ^_^

5 comments:

Afiqa Dayana said...

Untunglah kalau dapat pergi ~ :p

xila riston said...

woihhh jom pi...ipohian!!

kocix! said...

wow! ade couple n bittersweetttt!!!

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana hihi kt kl belambak kot twtup

Namee Roslan said...

ipoh..saya kat sini. macam mana nak piiiiii. hehe :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...