01 May 2012

Sony Walkman W-Series just got replaced !



Assalamualaikum

to those who dont know, nero aku ade beberape problem. so aku hantar lah centre die. sebab warranty still aktif sampai bulan depan. aku beli bulan 5 2011.

so last thursday, centre tu call aku kate nero dah takboleh dibaiki :(but then, she said: we ganti with new one loh ? the new model one .

yeay ! wakaka new model utk w series ni macam yg kat atas tu. cube gambar tu bukan aku punye jelah. hihi overall memang okay lah utk model ni. sesuai dgn aku yg tak suke terbelit2 dgn wayar earphone ni. warna pon cool je. 

yg ni pulak aku namekan Azul. maksud die biru dlm Spanish. wakaka name pon lebih kurang aku je, Izzul, Azul, Izzul, Azul. wakaka

kalau korang nak beli, aku rekomen yg model biase, not this one. bukan sebab kualiti. tapi sebab kebolehan. model biase banyak kelebihan, model ni just simple. memang khas utk jogging. takde lubang nak cucuk earphone pon. haha

and this is mine:







saper Nero ?






thanks sudi bace blog izzul ^_^

3 comments:

Afiqa Dayana said...

Azul ? Wah, sedap nama dia n_n

Dak Fisha said...

smart lar..
btw..fisha follow sini. ke546
http://coretandakfisha.blogspot.com/

Izzul Amir said...

@Afiqa Dayana hihi haruslah

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...