25 June 2012

Assalamualaikum semua..

Assalamualaikum

Jumaat lepas my cousin kena jalani pembedahan sebab ada ketumbuhan dalam otak. umur dia dalam 30-an. perempuan dan dah ada 4 anak.

pembedahan tu ambil masa 18 JAM . terkejut besar aku dengar.

lepas tu dalam pukul 9 pagi ahad tu, berlaku pendarahan pula dan kena jalani operation lagi . 6 jam . setakat ni dia masih dlm ICU dan keadaan agak stabil.

so aku nak mintak tolong sesiapa tolong doakan kesihatan dia dan keluarga. jasa korang tuhan je yang mampu balas. terima kasih :)









thanks sudi bace blog izzul ^_^

3 comments:

Namee Roslan said...

ok izzul...saya doakan.hmm,sedih bila dengar berita macam ni.moga dia cepat sembuh ya izzul.

eva said...

ya Allah.. takutnyer sy bc.. insyaAllah sy doakan yer..

Edy Fee said...

moga dia cepat sembuh....
doa sama2

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...