10 June 2012

Putrajaya (gambar je)

tu fisheye lepas edit guna software je tu. jangan tertipu dengan penipuan penipu ini. 
mungkin x nmpk fisheye nye sebab letak sikit je.



Assalamualaikum

ahad minggu lepas, aku and family aku and sepupu aku and sepupu aku bertujuh menyempit dalam kereta pergi bangi. bercakap pasal kereta tu, sebenarnya kereta tu besar, tapi disebabkan kami bertujuh yg dari ipoh ke bangi ni, die jadi sempit. kenapa tu yang tak dpt jawapan tu.

pergi bangi sebab nak melawat abg aku je. dah jadi berlapan dah satu kereta. tambah satu kesempitan ruang hidup lagi. so disebabkan family kami ni jenis memang takde plan langsung kalau berjalan, main ikut spontan je nak pergi mana.

abg aku bawak pegi putrajaya. luckily sebab sepupu aku yg sorang tu minat fotografi macam aku. tapi die jelah yg gelarkan diri die photographer. aku tak pon. puit! so aku lucky sebab kali ni ade jugak orang yg boleh ambil gambar aku lawa lawa. not bad utk amatur mcm kami ni. tu maksud aku okay ?!!!!!!!!??!?? tapi gambar dlm entry ni sume aku yg shot okay ! but fikir lah logik sikit, takkan la gambar yg ada muka aku tu aku jugak yg shot. cousin aku yg shot lah


le cousin. this is not me


area dalam Masjid Putra, Putrajaya


RM25 hinggit sekor.......... k.


korang mungkin tau gambar ni kalau korang follow twitter aku.


korang mungkin tau gambar ni kalau korang ada fb aku




so apa lagi ? follow lah twitter dan fb aku











thanks sudi bace blog izzul ^_^

5 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

putrajaya.. bandar pentadbiran negara... hehehe bangga siot :)

eva said...

comel gamba no 2 awak dudok tu hehe

alaa mmg xnampak sgt fish eye tu.. mau kasi tambah lagi hehe.

Izzul Amir said...

@eva thats my cousin lah. haha

Namee Roslan said...

amboi seronoknya dia. jalan2 tak ajak. hehe. eh udang tu nampak sangat yummy. tp rm25..besar ke kecik tu ??

Izzul Amir said...

@Namee Roslan besar sikit dari tapak tangan. hihi

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...